• Klare Stijl woningpresentatie header001.jpg

  • Klare Stijl woningpresentatie header003.jpg

  • header 005

    Uw woning verkopen begint met een optimale presentatie!

  • Klare Stijl woningpresentatie header002.jpg

  • Klare Stijl woningpresentatie header004.jpg

Voor de beste presentatie en promotie van uw woning!

Met mijn liefde voor huizen en styling, help ik makelaars en particulieren graag met het zo goed en mooi mogelijk presenteren van woningen. Dit om een goede en snelle verkoop te realiseren.

Tegenwoordig verkopen woningen zich bijna vanzelf, maar dan nog loont het om te investeren in een optimale presentatie zodat de woning de best mogelijke prijs oplevert. 

Onderzoek heeft aangetoond dat woningen die verkoopklaar zijn gemaakt en goed online en/of offline gepresenteerd worden sneller en beter worden verkocht. Tijdens de vorige woningcrisis werd 70% van de woningen die langer dan 1,5 jaar te koop stonden, na restyling door een verkoopstylist, in combinatie met een optimale foto- en/of videopresentatie, binnen 3 maanden verkocht! Dit zou tegenwoordig eerder 3 weken zijn.

Als u als particulier of makelaar een woning of bedrijfspand wilt verkopen, probeer dan kritisch en objectief naar de totale uitstraling te kijken, zowel binnen als buiten. De meeste huizenkopers vinden het moeilijk om door de inrichting van een ander 'heen' te kijken. Ook vinden zij het lastig om een lege ruimte te beoordelen op de mogelijkheden. 

Potentiële kopers beginnen hun zoektocht op internet. Het is dus van groot belang dat een pand daar in positieve zin opvalt en bovenaan komt in de zoekresultaten. Een optimale, eerste online indruk levert meer bezichtigingen op. En meer bezichtigingen betekent simpelweg een snelle en bovenal goede verkoop!


Voor advies, een offerte of als u vragen heeft, neem dan contact op. Wij kijken met een objectieve blik naar een woning of bedrijfspand en helpen graag met de beste manier van presenteren en promoten.

Klare Stijl Op Facebook

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/1378529989080408/feed?access_token=1526662164304649|ySGwkGUB-IVcxrB1HZ6NGiyrC1g&fields=id,message,picture,source,link,name,description,type,icon,created_time,from,object_id&limit=5): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/vhosts/klarestijl.nl/webspace/httpdocs/klarestijl.nl/blocks/facebookwall/view.php on line 65

@klarestijl

    Top