Klare Stijl Woningpresentatie

Diensten

Bij het in de markt zetten van een woning of ander pand komt meer kijken dan alleen opruimen of stylen met kussentjes. Er zijn vele middelen waarmee u uw woning kunt presenteren maar wij weten écht wat huizenzoekers willen zien.
Met onze objectieve blik en praktische aanpak kunnen wij makelaars en particulieren op diverse manieren helpen met het belichten van de positieve kanten van een object. Dit alles om een snelle en succesvolle verkoop te realiseren!
Hieronder een greep uit onze producten en diensten. Als u meer wilt weten neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Styling

Door middel van (her)inrichting en styling maken wij een woning (of ander pand) verkoopklaar voor de beste online presentatie. Lees meer »

Foto & video

Als uw woning verkoopklaar is, maken wij de online presentatie compleet met foto’s, video, hoogtefoto's en/of 360graden foto's. Lees meer»

Meubelverhuur

Met gehuurde of kartonnen meubelen en accessoires maken wij leegstaande panden of gedateerde woningen aantrekkelijk om te bezichtigen. Lees meer 

Plattegronden 

Om een complete indruk te geven van de mogelijkheden van een woning, of ander pand, verzorgen wij 2D en 3D plattegronden. Lees meer »

Top