Klare Stijl Woningpresentatie TEST

Over ons

Na werkzaam te zijn geweest op het gebied van marketing, communicatie en vormgeving, ben ik in 2014 in begonnen als verkoopstylist.
Waarschijnlijk door de vele verhuizingen tijdens mijn leven heb ik een grote interesse voor huizen en interieurs ontwikkeld.
Naast verkoopstyling en het maken van plattegronden ben ik me gaan richten op het fotograferen van woningen en inmiddels is daar hoogtefotografie en video bijgekomen.

Ik heb de basisopleiding Interieuradviseur aan de HMC vakschool in Rotterdam gevolgd en ben gecertificeerd door House of Kiki (bekend van TV programma’s als 'de TV Makelaar').  

Klare Stijl profielfoto

Met mijn brede achtergrond, creativiteit, hands-on instelling en gevoel voor sfeer en stijl pak ik elk project op enthousiaste manier aan om deze op ‘Klare Stijl’ te presenteren en te helpen met een zo goed mogelijk verkoop.
“Advies geven is leuk en dankbaar, maar ik word het meest enthousiast als ik de handen uit de mouwen mag steken".

Wat anderen zeggen

 

"Je hebt prima werk geleverd en goed gebruik gemaakt van de bestaande spulletjes.Verrassend hoe je het hebt opgelost met de bedden en het ziet er allemaal veel ruimtelijker en frisser uit. Ik ben erg blij met de styling!
H. Gruppen - Rolde
Leuk om samen te werken en ik ben enthousiast over je werkwijze en stijl. M. de Boer
Met haar aanstekelijke energie, oog voor detail en daadkrachtige aanpak heeft ze mijn huis sfeervol gerestyled. Met kleine nuances en de nodige accenten heeft Mathilde het een frisse en nieuwe uitstraling gegeven. Erg tevreden over Klare Stijl! E. van Zeelt - Deventer
Bedankt voor de mooie foto’s en je advies. Door de restyling oogt onze woning clean en overzichtelijk en we houden je adviezen zeker aan!
S. Huisman - Apeldoorn
"De leuke en verrassende ideeën van Klare Stijl hebben geleid tot een mooie presentatie van mijn woning op Funda. Een absolute aanrader!!
A. Lieske - Zwolle

Ik werk samen met diverse bedrijven. Als jij ook geïnteresseerd bent in een positieve en creatieve samenwerking, neem dan contact op.

Logo Yellow Pirates.jpg

Logo John Egberts Projectinrichting.jpg

 
Top